reteta preluata din site-ul http://bebelusipofticiosi.blogspot.com/
de la 8 luni
- 225 g file de peste
- 125 g suc proaspat de portocale
- 40 g branza
- 1 lingurita de patrunjel verde maruntit
- 25 g cereale maruntite
- 15 g unt nesarat
Preparare
- Se pune pestele intr-un vas de yena uns cu unt.
- Se adauga sucul de protocale, branza, patrunjelul verde si cerealele.
- Se acopera cu capacul si se baga la cutor pentru 20 de min. la o temperatura de 180 g.
- Daca este cazul, se curata cu atentie pestele de oase.
- Se mixeaza pestele impreuna cu sosul in care a fiert.
Alternative:
- Se poate gati la cuptor si intr-o craticioara acoperita cu folie de aluminiu.
- Se poate gati si la cuptorul cu microunde la temperatura maxima pentru 4 min., intr-un vas acoperit cu capac.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu