Top 10 mâncăruri afrodisiace

pentru mami si tati...

Chiar dacă multe dintre femei nu au nevoie de afrodisiace, nu se ştie niciodată când vor avea nevoie de acestea, pentru ele sau partenerii lor, doar pentru creşterea libidoului. Iată un top al celor mai la îndemână afroisiace şi efectula cestora. 

1. Ciocolata. Când este consumată produce seratonină care are un efect de excitare. Studiile arată că aceste efecte au o pondere mai mare la femei, decât la bărbaţi.
2. Ţelina. Această legumă conţine hormonul masculin numit androsteron care controlează dezvoltarea sexuală a bărbaţilor
3. Lemnul dulce. Mirosul acestuia este un stimulent cu efecte sexuale atât asupra femilor, cât şi a bărbaţilor.
4. Chilli. Aceşti ardei iuţi conţin capsaicină care, odată consumată, duce la eliberarea de endorfine, grăbeşte metabolismul şi creşte viteza de circulaţie a sângelui.
5. Smochinele. Acest fruct are o istorie lungă şi se crede despre el că măreşte fertilitatea şi aduce dragostea. De asemenea era şi fructul preferat al Cleopatrei şi cu toţii ştim ce relaţii a avut ea.
6. Chimenul. Conţine componente asemănătoare hormonilor femeilor. Plus că dacă scoţi prima literă, deja e ceva sexual… 
7. Usturoiul. Chiar dacă nu-i un bun ingredient de servit fix înainte de o partidă de amor, totuşi, ajută la creşterea apetitului sexual.
8. Avocado. Un fruct exotic, avocado conţine vitamina B6 care creşte nivelul energiei.
9. Mierea. Mierea este o sursă de bor, un mineral responsabil pentru pofta de sex şi intensifică orgasmul şi la bărbaţi şi la femei.
10. Nucşoara. Mai multe studii a reieşit că nucşoara creşte apetitul sexual. Atât la oameni, cât şi la şoareci.

Articol preluat din Tabu.ro

Niciun comentariu:

Cantece minunate pentru copii