Pompe pentru muls

Pompele pentru muls sunt de diferite tipuri, astfel incat sa corespunda nevoilor fiecareia dintre noi. Exista:
  • pompe electrice, la preturi mai ridicate, sunt in general destinate pompatului ocazional si functioneaza pe baterii, iar unele modele se pot alimenta si la priza. Acestea functioneaza intr-un ritm mai alert.
  • pompe electrice bifazice actioneaza asupra ambilor sani simultan si au puterea si rata de suctiune asemanatoare sugarului. Acestea sunt destinate folosirii de mai multe ori pe zi si au capacitate mare de suctiune.
  • pompe speciale care pot fi actionate folosind forta piciorului, fiind special create pentru mamicile care sufera de sindrom de tunel carpian (ingustarea tunelului prin care trec oasele, tendoanele si ligamentele la nivelul incheieturii mainii), 
  • pompe manuale mult mai practice si mai accesibile. Acestea la randul lor se impart in mai multe categorii: seringa, para, cu clapeta, sistem pentru aspiratie cu gura.
Pompa cu clapeta de la Philips Avent Isis are rezultate sigure atat pentru desfundarea canalelor, cat si pentru extragerea laptelui intr-un interval de timp scurt.

Niciun comentariu:

Cantece minunate pentru copii