Perne pentru gravide si alaptat


De ce o perna speciala pentru gravidute? 

In primul rand, pentru ca meritam!
  • Atat mamica, cat si bebelusul beneficiaza de pozitia corecta a corpului in timpul somnului, asigurata de perna.
  • Pana la 20 de saptamani, gravida poate sa doarma si pe spate, dar cu cat sarcina avanseaza, este de dorit sa se evite aceasta pozitie in timpul somnului deoarece se creaza o presiune prea mare asupra venei cave inferioare, sangele nu mai circula cu presiune intre picioare si cap si copilul nu mai este oxigenat corespunzator! Perna ne ajuta sa dormim comfortabil pe o parte.
  • Contribuie la ameliorarea durerilor de spate si a crampelor la picioare. Centrul de greutate al organismului se modifica datorita uterului gravid si apare o suprasolicitare a spatelui și a membrelor inferioare.
  • Ajuta la detensionarea musculaturii, mentinerea în pozitie corecta a coloanei vertebrale si a gatului si la reducerea presiunii asupra articulatiilor și genunchilor.
  • Perna full-body ofera suport pentru cap, burta, spate si solduri.
  • Pernele pentru gravide ofera suport si la alaptare.
  • La fiecare perna comandata oferim si o husa lavabila din bumbac.
  • Aveti posibilitatea comandarii unor huse suplimentare.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Baby Boom, multumim pentru link-uri! Am vizitat primul site, se pare ca e cel mai "aproape" de noi dintre toate celelalte. Stie cineva cum sunt produsele - ma refer la calitate?
Multumesc si spor in toate!

Anonim spunea...

Produsele sunt de calitate excelenta, foarte comfortabile! Eu personal folosesc perna J cumparata de pe site-ul pernegravide.blogspot.com. Am cumparat-o la super pret in oferta cu perna V pentru alaptat.

Anonim spunea...

cat costa si cum putem sa facem comanda??

Catalina R spunea...

eu am gasit chiar 2 perne care se folosesc ptr burtica si alaptat pe www.pernegravide.ro; mi-am luat-o pe cea in forma de cornulet, cu toate ca si cealalta pare destul de OK. ca si calitate nu am de ce sa ma plang ptr ca se muleaza fain, nu se lasa si nu ma incalzesc. eu v-o recomand, ca nu m-as mai fi deranjat sa scriu aici daca nu-mi placea ;)

Cantece minunate pentru copii